Canon a lansat DSLR-ul EOS 70D

  27

  Canon a lansat un nou model din seria EOS, DSLR – EOS 70D, cu un senzor CMOS APS-C nou, de 20.2 megapixeli, si cu tehnologia Dual Pixel CMOS AF, care ofera un autofocus rapid si precis atat in timpul filmarii, cat si pentru fotografierea in mod Live View.

  EOS 70D are procesor DIGIC5+ de 14-bit si 19 puncte de focus in cruce, ceea ce ii permite sa surprinda imagini la cea mai mare rezolutie, cu viteza de pana la 7 cadre pe secunda, cu rafale de pana la 65 de imagini JPEG, respectiv 16 cadre in format RAW. Totodata, acesta beneficiaza de o sensibilitate ISO nativa 100-12800, care permite fotografierea in conditii de luminozitate scazuta si viteze de declansare mai mari, pastrand calitatea imaginilor.

  Sistemul AF poate fi personalizat, permitand fotografilor sa il adapteze in functie de subiect. Punctele de focus pot fi folosite individual sau impreuna, ca suprafete de focus, pentru situatiile imprevizibile.

  De asemenea, are vizor inteligent (Intelligent Viewfinder), cu o acoperire de 98% si magnificare de 0.95x si ecran tactil Clear View LCD II Vari-angle de 3 inci (7,7 cm) cu o rezolutie de 1040k.

  EOS 70D are integrata si conectivitate Wi-Fi, care permite controlul camerei de la distanta si distribuirea fotografiilor.