Campionatul de Fotbal al Spaniei poate fi urmarit pe Dolce Sport

48

Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania, va transmite urmatoarele trei sezoane ale Campionatului Spaniol de Fotbal.

 

„La Liga”, una dintre cele mai puternice competitii interne din Europa, isi face, astfel, loc in grilele Dolce Sport, alaturi de celelalte evenimente sportive de anvergura, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, Bundesliga, Liga 1, Formula 1, Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), NBA, turnee ATP si WTA, Liga Campionilor la handbal masculin si feminin sau Campionatele Mondiale de handbal masculin si feminin.

 

Din 21 august, vom transmite cat mai multe meciuri din Campionatul de Fotbal al Spaniei, pe cele patru canale Dolce Sport, raspunzand astfel asteptarilor telespectatorilor nostri microbisti si interesului de care se bucura aceasta competitie in randul publicului din Romania. Supervedete ale fotbalului mondial, precum Messi, Ronaldo, Neymar sau Fernando Torres vor putea fi urmarite etapa de etapa de clientii Telekom Romania”, a declarat Vlad Enachescu, directorul general al Dolce Sport.

 

In plus, clientii Telekom Romania se vor bucura de o experienta completa, multi-ecran, putand urmari live Campionatul de Fotbal al Spaniei nu doar pe TV, ci si pe laptop, tableta sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

 

Campionatul Spaniei domina ierarhia intrecerilor interne realizata de UEFA pe baza rezultatelor obtinute de echipele angrenate in UEFA Champions League si UEFA Europa League. In clasament urmeaza Premier League si Bundesliga, campionate prezente deja in grilele Dolce Sport. Real Madrid are cele mai multe succese in UEFA Champions League, 10 la numar, iar actuala detinatoare a trofeului, Barcelona, s-a impus de 5 ori. Specialista UEFA Europa League este tot o echipa spaniola, Sevilla, care a castigat competitia de 4 ori in ultimele 10 sezoane.

 

Clientii Telekom se bucura in prezent de o oferta unica de continut sportiv in grilele canalelor Dolce Sport care cuprinde cele mai mari competitii fotbalistice: UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Spaniei, Angliei si Germaniei, Liga 1, precum si marile intreceri ale altor discipline sportive transmise in exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Natiuni, mari turnee de tenis, Campionatul mondial de raliuri (WRC).