Camera termosensibila a celor de la FLIR ajunge pe iOS

47

Camera FLIR One cu senzori termosensibili a devenit acum disponibila pentru dispozitivele iPhone si iPad. Echipa din spatele gadget-ului sustine ca in luna iulie va fi livrata si o versiune destinata dispozitivelor Android.

 

Prima generatie a gadget-ului, prezentata in 2014, era incorporata intr-o carcasa iPhone, insa versiunea actuala este un accesoriu de sine statator care are baterie proprie si se ataseaza la iPhone sau iPad prin intermediul unui cablu Lightning, iar la dispozitivele Android se va putea conecta cu ajutorul unui cablu microSD. In plus, cea mai noua versiune a FLIR One are o rezolutie mai buna decat prima generatie a gadget-ului. Utilizatorii pot folosi camera termosensibila pentru a detecta sursele de caldura si, poate, pentru a vedea care aparate din casa consuma cel mai mult din acest punct de vedere.

 

Echipa din spatele FLIR One a publicat si SDK-urile gadget-urilor, atat pentru iOS cat si pentru Android. Asta inseamna ca dezvoltatorii de aplicatii au acces la ele si pot deja sa construiasca software-uri dedicate special acestui accesoriu. Camera termosensibila FLIR One poate fi achizitionata pentru 250 de dolari.

 

Πηγή: Engadget