Camera Samsung Galaxy se lanseaza pe 7 noiembrie in Marea Britanie

17

KOREAN HARDWARE VENDOR Samsung a dezvaluit astazi camera sa Galaxy, aceasta va intra pe piata spre vanzare in Marea Britanie pe data de 7 noiembrie.

Samsung a declarat ca aparatul foto Galaxy va merge spre vanzare la magazinele sale emblematice marca Samsung la orele 17:00 pe 7 noiembrie, si este, de asemenea in cautarea de a ispitii potentialii cumparatori cu promisiunea de sampanie si tartine gratuite.

Tarifele pentru aparatul foto Samsung Galaxy va incepe de la 399 de lire si va fi disponibil in ambele modele alb-negru, spun cei de la Jessops.

Simion Stanford, VP al diviziei de Telecomunicatii & Retele pentru Samsung Marea Britanie si Irlanda a spus, ” raspunsul initial la aparatul foto Galaxy a fost uimitor si suntem nerabdatori de a oferi clientilor nostri un tip complet nou de dispozitiv, fotografiei digitale. Camera Galaxy este un exemplu fantastic de pasiune pentru inovatie continua si suntem incantati sa evoluam gama noastra Galaxy cat mai departe”.

Camera Samsung Galaxy

Camera Samsung Galaxy

Camera Samsung Galaxy

Se potea vinde in magazinele de telefonie mobila din Marea Britanie, dar Samsung Galaxy nu vine cu abilitatea de a efectua apeluri telefonice. In schimb, acesta este un aparat de fotografiat de 16,3 MP care dispune de zoom optic 21x, lentile F2,8 SI 16 MP BSI senzor. Vine de asemenea cu Google Android 4,1 sistem de operare Jelly Bean, 1,4 GHz procesor quad-core, 8GB de memorie interna extensibila prin card microSD, si conectivitate HDMI.

Sursa:www.theinquirer.net