Camera purtabila Narrative Clip 2 primeste suport audio si video

33

Dispozitivele purtabile nu se rezuma doar la bratari de monitorizare fitness si ceasuri inteligente. De fapt, pe langa acestea exista o multime de gadget-uri care, chiar daca nu beneficiaza neaparat de lumina rampelor, aduc o multime de functii interesante si inovatoare pentru cei care le folosesc. Un astfel de caz este si Narrative Clip.

 

Narrative Clip surprindea doua fotografii pe minut, astfel ca utilizatorul ar fi putut avea o serie de imagini de pe parcursul intregii folosiri. Versiunea imbunatatita, Narrative Clip 2 a fost anuntata recent si ofera utilizatorilor capacitati de conectivitate wireless, lentil wide si o camera cu o rezolutie mai mare, de 8 megapixeli. Totusi, mai exista o serie de schimbari importante. Narrative Clip 2 va avea optiunea de inregistrare video si audio. Asta inseamna ca, pe langa functia traditionala de a capta imagini, utilizatorii pot acum folosi Narrative Clip 2 pentru a produce materiale video cu sunet.

 

Cei care isi conecteaza camera la smartphone prin intermediul camerei speciale vor avea posibilitatea sa controleze momentul de incepere si terminare a inregistrarii direct de pe telefon. Materialele video se pot inregistra fie in format 720p, fie in format 1080p, atata timp cat incap in cei 8 GB de spatiu de stocare pe care ii ofera camera.

 

Narrative Clip 2 este deja disponibila pentru precomanda si se va comercializa cu pretul de 200 de dolari.

 

Πηγή: PocketNow