Call of Duty: Black Ops III ajunge pe PS4, Xbox One si PC in noiembrie

36

Un viitor intunecat in care apare o noua generatie de soldati Black Ops, iar linia de demarcatie dintre om si masina este din ce in ce mai firava. Acesta este viitorul luptelor in Call of Duty: Black Ops III, pe care il veti putea gasi pe rafturile magazinelor din toata lumea in adevarata zi de Black Friday – 6 noiembrie 2015.

 

Campania Black Ops III este conceputa pentru co-op cu patru jucatori online si poate fi rejucat pe platformele next-gen. Jucatorii traiesc acele momente impresionante din Call of Duty , cu evenimente in care acestora li se permite sa abordeze jocul folosind, de fiecare data, o alta strategie. Fiecare personaj poate fi personalizat: de la arme si echipamente, la abilitati si uniforme, toate acestea fiind organizate intr-un sistem care progreseaza in timp.

 

De asemenea, titlul mai aduce urmatoarele schimbari:

Design spatial si medii de joc de dimensiuni mai mari – acestea au fost create pentru a utiliza hardware mai puternic, permitand jucatorilor sa lupte in locatii mari, cu spatii deschise. Jucatorii se vor bucura de posibilitatea de a putea se putea juca din nou, in single-player, in cadrul unor misiuni in care nu exista doua confruntari asemanatoare. In aceste locatii deschise, echipa de la Treyarch implementeaza peste 20 de sisteme AI diferite, care provoaca jucatorii sa joace in feluri diferite.

Cyber Cores, Tactical Rigs – acestea sunt modificari cibernetice, care permit un nivel suplimentar de personalizare a jucatorului. Cyber Cores ofera o varietate de abilitati, de la remote hacking la drone de control si pana la atacuri de tip melee in lant. Tactical Rigs sunt upgrade-uri pasive pentru soldati, care permit acestora sa foloseasca abilitati de miscare si de aparare avansate. Toate aceste optiuni permit echipelor sa construiasca o serie de soldati configurati in mod diferit, care sa duca la indeplinire misiunile in diferite feluri.

Safe House – aceasta este zona pe care jucatorii o viziteaza intre diferitele niveluri ale campaniei, pentru a-si personaliza armele si echipamentul, a-si etala medaliile si realizarile sau accesa zona Wiki a jocului pentru a afla informatii suplimentare despre lume si povestea din spatele jocului.

 

Titlul din celebra serie cuprinde un sistem de miscare complet nou pentru personaje. Black Ops III include acum un sistem de miscare extrem de precis, care permite jucatorilor sa se miste mai bine, cu finete, folosind sarituri speciale (thrust jumps), intoarceri si alunecari, precum si abilitati de urcare si trecere rapida peste obstacole, intr-o multitudine de combinatii. Acum, jucatorii pastreaza si mai bine controlul armelor pe toata durata jocului si au posibilitatea sa se miste 360° in timpul tuturor manevrelor. Hartile sunt proiectate de la inceput pentru noul sistem de miscare, astfel ca jucatorii isi pot utiliza abilitatile si de mediul inconjurator pentru tactici avansate.

 

Treyarch introduce noua Specialisti de elita in multiplayer – fiecare din acestia are infatisare proprie, personalitate, voce, arme si abilitati de lupta. Cei noua Specialisti pot fi dezvoltati, oferind astfel o noua traiectorie progresiva, de la un nivel la altul, alaturi de XP-ul global si cel pentru arme. Sistemul de Specialisti modifica felul in care jucatorii se alatura luptei in momente cheie din timpul jocului, iar fiecare arma si fiecare abilitate sunt proiectate pentru a face ca acest Specialist sa devina o forta unica pe campul de lupta.

 

In plus, Treyarch avanseaza si in ceea ce priveste modificarea armelor. In sistemul Gunsmith, orice arma poate fi modificata conform preferintelor voastre, avand modele diferite pentru fiecare dispozitiv atasat, modele de camuflaj diferite si embleme personalizate. Armelor li se pot atasa diferite dispozitive, inclusiv optice, dandu-va, astfel, posibilitatea de a va construi cea mai buna arma realizata vreodata. Pentru consolele PlayStation 4, Xbox One si PC, noua functie Weapon Paint Shop nu este doar un simplu program standard de editare, ci permite jucatorilor sa creeze modele grafice personalizate, care sunt afisate pe partile laterale ale armelor lor. Cu 64 de layere si trei zone ce pot fi personalizate, jucatorii pot crea arme unicat, folosindu-se practic de un numar infinit de combinatii de creatie.

 

De la introducerea Zombies in Call of Duty: World at War, Treyarch dezvolta o continuare pentru fanii Zombies. Black Ops III vine si raspunde cererilor acestor fani cu o oferta Zombies unica, alaturi de un scenariu propriu si un sistem progresiv bazat pe XP, care adauga profunzime si posibilitate de rejucare, completand asteptarile fanilor Zombies.

 

Jocul Call of Duty: Black Ops III aduce si o serie de harti, dupa cum urmeaza:

Combine: Aflata in desertul Sahara, in aceasta cladire dedicata cercetarii pentru agricultura si resurse sustenabile se joaca rapid si frenetic, prin interioare stramte, o zona centrala deschisa si o carare in panta periculoasa.

Hunted: Aceasta cabana de vanatoare se afla in spatele unei cascade din muntii bogati ai Etiopiei, unde terenul accidentat lasa, pe alocuri, locul privelistilor largi si unui drum subacvatic ascuns.

Stronghold: Un castel elvetian super-tehnologizat, aflat in Alpii inghetati, cu un design asimetric si o combinatie de zone expuse si portiuni inchise si inghesuite.

Evac: O zona de evacuare in caz de urgenta, abandonata, aflata deasupra unui vechi acoperis din mijlocul zonei de carantina din Singapore, acum inundata.