Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance confirmat pentru Xbox One si Xbox 360

29

Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance este cel de al doilea DLC ce va fi disponibil pentru Call of Duty:Advanced Warfare, via Xbox Live pentru Xbox One si Xbox 360, pe data de 31 martie.

 

Acest pachet include patru harti multiplayer noi, o noua arma (OHM) impreuna cu o varianta personalizata a acesteia (OHM Werewolf), abilitatea Exo Grapple acum in multiplayer, cat si urmatorul capitol al modului co-op Exo Zombies.

 

Pe Perplex, actiunea are loc intr-un complex rezidential din Sydney, fiind o harta de dimensiuni reduse, special creata pentru cei care se simt bine in asemenea locatii. Cei care exceleaza pe aceasta harta pot activa drone care modifica structura apartamentelor, dand astfel nastere unor noi cai de acces si implicit unor noi posibilitati de a-si elimina adversarii.

COD_AW_DLC_Ascendance_Perplex_Environment

 

Site 244 ii plaseaza pe jucatori in apropierea muntelui Rushmore, iar batalia se desfasoara la poalele acestuia, in jurul unei nave extraterestre prabusite.

COD_AW_DLC_Ascendance_Site_244_Environment

 

Cea de-a treia harta, Climate, este o zona inchisa cu climat controlat, unde conditiile se pot schimba dintr-un moment in altul.

COD_AW_DLC_Ascendance_Climate

 

Nu in ultimul rand, Chop Shop este parte dintr-un complex industrial, o harta simetrica de dimensiuni medii cu un scorestreak ce permite jucatorilor sa inchida anumite zone.

COD_AW_DLC_Ascendance_Chop_Shop_Environment

 

Ascendance include un nou capitol in saga Exo Zombies, o poveste spusa din perspectiva a patru angajati Atlas, personaje aduse la viata de actori de renume precum John Malkovich (In the Line of Fire, RED, Burn After Reading), Bill Paxton (Aliens, Titanic, Edge of Tomorrow), Rose McGowan (Planet Terror, Scream) si Jon Bernthal (Fury, The Wolf of Wall Street). In cadrul acestui nou capitol denumit Infected, cei patru supravietuitori se afla acum la periferia centrului de cercetare Atlas, fiind din nou nevoiti sa faca fata hoardei de zombie cu ajutorul unui nou arsenal de arme si capcane. Nu in ultimul rand, o locatie cunoscuta veteranilor Call of Duty din Modern Warfare 2 si Modern Warfare 3, Burgertown, isi va face aparitia in acest nou capitol Exo Zombies.

COD_AW_DLC_Ascendance_Zombies

 

Un nou trailer cu secvente de gameplay din Ascendance va putea fi vizionat cu ocazia turneului Call of Duty Championship 2015, pe data de 29 martie.

 

Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance va fi disponibil pe data de 31 martie pentru Xbox One si Xbox 360, individual sau ca parte din Season Pass-ul ce contine inclusiv DLC-ul anterior, Havoc, cat si urmatoarele doua DLC-uri. Lansarea pentru platformele PlayStation si PC va fi anuntata la o data ulterioara.

 

Pentru mai multe informatii vizitati www.callofduty.com, www.facebook.com/callofduty, www.youtube.com/callofduty sau urmariti @CallofDuty pe Twitter si Instagram.