Butonul de Start Revine in Windows 8.1

19

Cele mai calde imagini cu desktop-ul lui Windows 8.1 ii arata butonul buclucas. Potrivit declaratiilor oficialilor Microsoft, actualizarea Windows 8.1 va tine cont de cererile utilizatorilor nemultumiti. Astfel, butonul Start si optiunea de boot-are direct in desktop vor fi integrate in urmatorul patch.

Windows 8, in forma actuala, se adreseaza celor ce folosesc o interfata cu ecran tactil si intregul sistem de operare este construit in jurul acestei facilitati. Utilizatorii care au ramas fideli design-ului cu care ne-a obisnuit Microsoft ani de-a randul au reactionat negativ cand au fost pusi in fata noii viziuni a celor de la Redmond. Rezultatul? Vanzari slabe, producatori de echipamente dezinteresati si giganti ai internetului care nu se deranjeaza sa adapteze o aplicatie amarata.

Chiar daca butonul Start isi va face aparitia in bara Windows-ului 8.1, inca nu este clara functionalitatea acestuia. Gurile rele spun ca nu se va reveni si la meniul de Start, iar butonul ar fi pus doar cu titlu onorific.

Πηγή: theverge