Burberry a devenit primul brand important care primeste un canal Apple Music

37

Entitatile care creeaza playlist-uri in Apple Music au fost, pana acum, relevante pentru nisa despre care vorbim, fiind conturi ca Shazam sau DJ Mag. Acum, se pare ca gigantul a decis sa schimbe putin abordarea, asa ca a creat un canal Apple Music pentru Burberry care devine, astfel, primul brand global important care va lansa un canal in acesta retea.

 

Burberry a incheiat colaborari cu artisti britanici, dar are si playlist-uri care sa reflecte “preferintele muzicale” ale brandului. Miscarea nu pare suprinzatoare daca ne gandim ca numeroase branduri din afara industriei muzicale au deja canale dedicate in servicii ca Spotify. In plus, mai este de notat ca parteneriatul dintre Apple si Burberry nu este neaparat intamplator, intrucat Apple a angajat fostul CEO Burberry pe postul de vicepresedinte al departamentului de retail inca din 2013. Asadar, colaborarea dintre cele doua companii a fost prezenta inca dinaintea anuntarii oficiale.

 

Ramane de vazut cum va evolua situatia. Oricum ar fi, crearea unui canal Burberry in Apple Music are potential sa atraga noi utilizatori sau clienti, asa ca cele doua companii vor profita cu siguranta de oportunitate.

 

Πηγή: Engadget