Bug-ul functiei Do Not Disturb din iOS 6 va fi remediat automat saptamana viitoare

11

Apple a recunoscut existenta unui bug in facilitatea Do Not Disturb, prezenta in sistemele de operare iOS 6, si a informat ca problema se va remedia automat pe 7 ianuarie. Anuntul a fost facut prin intermediul unui articol postat pe site-ul Apple, in care compania consemna ca exista o bresa a optiunii Do Not Disturb care determina facilitatea sa ramana active zilnic, indiferent de ora la care utilizatorul a setat-o sa se dezactiveze.

Pe 1 ianuarie 2013, aceasta problema a inceput sa afecteze dispozitivele Apple care ruleaza sistemul de operare iOS 6. Atunci, compania a emis o atentionare cu privire la acest bug, insa nu a oferit o solutie concreta si nici nu a anuntat ca exista planuri pentru repararea acestei brese. De altfel, compania nu va interveni, iar problema se va remedia de la sine pe 7 ianuarie 2013.

In articolul publicat pe site-ul companiei, Apple spune: “Programul de functionare a optiunii Do Not Disturb va reveni la normal dupa data de 7 ianuarie 2013. Inaintea acestei date, utilizatorii vor trebui sa activeze sau sa dezactiveze manual facilitatea

 

Sursa: BGR