Browserul Chrome pentru Windows optimizat in cele din urma pentru ecranele HD si versiune x64

16

In timp ce laptopurile cu sistem de operare Windows 8 imping rezolutiile ecranelor din ce in ce mai sus, a existat o parte de software care nu a reusit sa tina pasul: browserul Google Chrome. Desi Google a adus un update software-ului in versiunea sa pentru Mac si i-a adaugat suport pentru ecranele Retina la doar o luna dupa aparitia acestora, Windows a fost neglijat.

 

Pentru a obtine suport pentru ecranele HD pana acum era nevoie de diferite trucuri, dar noua versiune a browserului, Chrome 37, adauga suport nativ pentru rezolutia de inalta definitie. Pe langa acest suport, cea mai noua versiune Chrome imbunatateste semnificativ modul in care sunt afisate fonturile in browser si ofera animatii mai fluide, ceea ce rezolva din problemele de randare pe care Chrome pentru Windows le avea pana acum.

 

In plus Chrome 37 introduce pentru prima data si o versiune stabile pentru sistemele x64. Mai exista posibilitatea de a opta ca pagina de download Google Chorme sa nu se afiseze, iar noua versiune ar trebui sa imbunatateasca performantele si grafica, in incercarea ca acest browser sa devina unul predefinit pentru sistemele 64-bit.

 

Πηγή: The Verge