Browser-ul Opera Next 15 bazat pe WebKit a fost lansat

  11

  Opera Next 15 este cea mai noua varianta Beta a browserului care a popularizat navigarea cu ajutorul tab-urilor. Dupa ce functia a fost preluata de majoritatea browser-elor actuale a sosit randul Operei sa imprumute de la concurenta.

  Noua interfata arata practic identic cu cea a lui Firefox, geografia celor doua browsere semanand izbitor. Pana si butonul din stanga sus, care ascunde optiunile de configurare, face usoara tranzitia dintre cele doua.

  Opera Next 15 are si cateva imbunatatiri fata de versiunile precedente pe langa noul engine WebKit. Noua iteratie combina cele doua bare rezervate adresei si cautarilor intr-una singura, a la Chrome. Restul adaugirilor s-au mai perindat prin Opera sau prin aplicatia pentru Android. Amintim paginile Speed Dial, Stash si Discover.

  In rest, Opera Next 15 se misca foarte bine. Este compatibil cu toate paginile vizitate de noi si, la prima vedere, este foarte stabil pentru o versiune beta. Va recomandam sa il incercati cu incredere, amintindu-va ca cele mai sigure parole sunt cele stocate in tartacuta.

  Opera Next si Opera Mail sunt disponibile aici pentru Windows si Mac.

  Πηγή: gsmarena