Brik Case, carcasa din material asemanator LEGO pentru laptop

24

Laptopurile sunt, de obicei, investitii importante, iar proprietarii tind sa le protejeze. In cazul notebook-urilor, aceasta protectie consta, de obicei, in cupararea unei carcase de protectie, iar pe piata exista o multime de variante: de plastic, de piele si aproape orice fel de alt material.

 

O carcasa de plastic care sa semene cu piesele de LEGO s-ar putea sa nu fie tocmai o optiune la care utilizatorii se gandesc atunci cand vine vorba sa caute o carcasa, dar aceasta este disponibila multumita Jolt Team si se numeste Brik Case. Carcasa de plastic cu aspect de piese LEGO poate fi personalizata folosind alte piese LEGO.

 

Desigur, Brk Case nu va proteja complet laptopul in cazul in care acesta este scapat pe jos, dar va proteja partea exterioara a laptopului de zgarieturi. Brik Case este o carcasa care se va atasa pur si simplu de capacul laptopului si este construita special pentru dispozitivele MacBook si MacBook Pro.

 

Echipa din spatele proiectului Brik Case urmareste sa stranga 30.000 de dolari pentru a-si finanta proiectul prin intermediul unei campanii de fundraising pe Kickstarter. Iata si un material video de prezentare:

 

 

Πηγή: Slashgear