BMW va face variante electrice ale tuturor modelelor de autoturisme pe care le va lansa in viitor

  16

  In decembrie, BMW promisese ca va construi variante electrice doar pentru automobilele de baza ale companiei, dar se pare ca firma ia in considerare o extindere a initiativei si pentru modele viitoare.

   

  “Odata cu introducerea unui model nou, va exista si o varianta electrica hibrida a acesteia”, a declarat unul dintre oficialii producatorului de automobile. Aceasta miscare pare una logica dupa ce, in trecut, cei de la BMW au sustinut ca tehnologia electrica pe care au dezvoltat-o poate fi incorporata in oricare dintre modelele de vehicule pe care le produce. Tot declaratiile oficialului BMW au anulat zvonurile cu privire la o varianta hibrid BMW i5/i7, care si-ar propune sa fie un competitor direct pentru Tesla Model S. Se pare ca BMW nu are deocamdata o astfel de masina in portofoliu si ca acest lucru “nu se va intampla curand”.

   

  Ramane de vazut care va fi strategia celor de la BMW. Deocamdata nu este clar ce pret vor avea noile versiuni electrice, insa se spera ca nu vor fi cu mult mai scumpe decat versiunile traditionale ale acelorasi modele.

   

  Πηγή: Engadget