Blu lanseaza smartphone-ul Pure XL

33

Acum ca ecranele 4K au devenit o dotare mai comuna pentru gadget-uri, din ce in ce mai multe dispozitive budget sau mid-end incep sa fie echipate cu ecran quad HD sau componente hardware de calitate. Acesta este si cazul lui Pure XL, cel mai nou gadget produs de Blu.

 

Pure XL incorporeaza un ecran quad HD OLED de 6 inci, dar si alte componente hardware premium. Camera foto de 24 de megapixeli este protejata de sticla sapphire, iar camera frontata este una wide-angle de 8 megapixeli. In plus, smartphone-ul este echipat cu cititor de amprenta, are o memorie RAM de 3 GB si o capacitate de stocare de 64 de GB care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Procesorul care alimenteaza smartphone-ul este un MediaTek Helio X10, bateria are o capacitate de 3.500 mAh, iar dispozitivul are optiune dual-SIM. Corpul smartphone-ului este unul rezistent, construit din metal.

 

Blu Pure XL va deveni disponibil pe Amazon pe 29 septembrie si se va vinde la un pret surprinzator de sub 350 de dolari. Dispozitivul va putea fi cumparat in doua variante de culori: gri metalic si auriu.

 

Πηγή: PocketNow