Blizzard anunta noul WoW expansion, Warlords of Draenor

  13

  In incinta Anaheim Convention Center, Blizzard Entertainment a gazduit cea de-a saptea editie a BlizzCon, eveniment dedicat fanilor, si a anuntat o noua extensie a World of Warcraft, noi platforme, detalii asupra Heartstone si Heroes of the Storm.

   

  Heroes of the Storm este proiectul MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), inca in productie a Blizzard, care concureaza cu DOTA 2 si League of Legends. Totodata, este singurul joc care foloseste oficial aceleasi modele pentru fiecare campion, ca in versiunea originala a Warcraft III. Ca schimbare in jocurile MOBA, HoS va folosi mai multe harti, astfel incat, desi o harta isi pastreaza forma de baza, tematica se imparte in Battlegrounds.

   

  In continuare, Blizzard a anuntat sa faca Heartstone free-to-play, dupa ce a operat cu statul beta inchis timp de luni de zile. Nu se stie exact data lansariiinsa, Heartstore reprezinta trei premiere pentru Blizzard: primul joc free-to-play, primul joc pentru tablete (iOS, Android) si primul joc anuntat si lansat in acelasi an.

   

  Cea mai buna veste pentru fanii de la BlizzCon a fost noua extensie a World of Warcraft, care poate ridica level-ul pana la 100. Se numeste Warlords of Draenor si introduce o noua lume spre explorare, noi caractere si un nou sistem de adunare a trupelor care permite jucatorilor sa-si construiasca propriile fortarete in Draenor si sa recruteze NPC (non-player character) pentru interior. Jucatorii vor putea sa accepte misiuni bazate pe fortareata lor si sa-si personalizeze bonusurile pe care si le permite fortareata in functie de cladirile pe care le construiesc.

   

  Daca esti un vechi jucator de WoW, Blizzard te lasa sa-ti promovezi un caracter pana la level 90 prin optiunea ”Call to Arms”, astfel incat sa ai un motiv bun sa-ti instalezi noua extindere WoW, Warlords of Draenor.

  Πηγή: pcworld