Blackphone va testa ideea crearii unei tablete orientata catre securitatea datelor

26

Dupa ce si-au transformat planul in realitate si au creat un smartphone care tine datele utilizatorilor securizate, cei din spatele Blackphone sunt gata sa demareze un nou proiect.

 

Intr-un interviu pentru BBC Newsbeat, Jon Callas, cofondatorul Silent Circle, compania care, impreuna cu Geekphone a creat Blackphone, a dezvaluit ca se planuieste si constructia unei tablete in viitorul apropiat. “Asa cum este el, Blackphone este primul nostru dispozitiv, nu ultimul”, a precizat Callas. Acesta nu a dat niciun fel de detalii suplimentare, dar a dezvaluit ca o tableta se afla deja in lucru si ca se va lansa “curand”.

 

Este foarte posibil ca tableta sa ofere utilizatorilor optiuni similare cu Blackphone (dispozitiv care costa 629 de dolari, dotat cu sistem de operare), multe dintre acestea fiind create avand in vedere ideea de securitate a datelor. Deocamdata nu exista alte informatii, dar cu siguranta va fi interesant de vazut care va fi urmatoarea miscare pe care o vor face cei din spatele Blackphone.

 

Πηγή: Enagadget