Blackphone 2 a fost pus in vanzare in America de Nord pentru 800 de dolari

29

Utilizatorii care vor maximum de siguranta si pot plati sume considerabile pentru asta au acum varianta de a achizitiona Blackphone 2. Silent Circle a pus recent in vanzare noul smartphone in America de Nord.

 

Blackphone 2 ruleaza sistemul de operare PrivatOS, bazat pe Android, care ofera celor care il folosesc criptare pentru mesaje, apeluri si spatiu de stocare. Spre deosebire de primul model Blackphone, cel mai nou smartphone Silent Circle are specificatii tehnice decente. Blackphone 2 incorporeaza un ecran 1080p de 5.5 inci si este alimentat de un procesor Qualcomm octa-core. In plus, memoria RAM este una de 3 GB, iar camera foto este una de 13 megapixeli. Bateria are o capacitate de 3.060 mAh si beneficiaza de o functie de incarcare rapida.

 

Cum capitolul securitate tech devine din ce in ce mai important, este clar ca cei de la Silent Circle vand dispozitivul care promite sa fie sigur la un pret pe masura. Blackphone 2 costa 800 de dolari si este deja disponibil in America de Nord. Smartphone-ul va deveni disponibil in curand si in Marea Britanie, dar si in alte tari.

 

Iata un scurt material video de prezentare a Blackphone 2:

 

 

Πηγή: Engadget