BlackBerry Q10, disponibil in oferta Vodafone

29

Terminalul BlackBerry Q10 este disponibil in oferta Vodafone. Companiile pot achizitiona dispozitivul cu 49 euro (TVA inclus), odata cu abonamentul Red Plus,  iar persoane fizice, au la dispozitie oferte ce incep de la 99 euro (TVA inclus), cu abonamentul RED 65.

BlackBerry Q10 poate fi achizitionat din reteaua magazinelor Vodafone, prin serviciul de Vanzari Directe, precum si prin magazinul online al operatorului.

BlackBerry Q10 foloseste sistemul de operare BlackBerry 10 si dispune de BlackBerry Hub, cu ajutorul caruia, indiferent de aplicatia care este activa pe ecran, utilizatorul poate vizualiza, cu un simplu gest, toate mesajele, email-urile sau conversatiile. In plus, BlackBerry Q10 are o noua versiune a sistemului de mesagerie BlackBerry Messenger, care include acum mai multe facilitati video, precum si functia ScreenShare, care permite distribuirea instanta a fotografiilor, paginilor accesate sau documentelor catre alti utilizatori.

Terminalul are si o aplicatie speciala, BlackBerry Remember, utila mai ales clientilor business, aceasta permitand gruparea pozelor relevante, listelor, mesajelor sau link-urilor intr-un singur folder, pentru finalizarea rapida a oricarui proiect, iar sincronizarea actiunilor cu calendarul din Outlook.

BlackBerry Q10 are 16 GB memorie interna, un procesor Dual Core cu o viteza de 1,5 GHz si 2 GB RAM. Noul terminal are tastatura QWERTY ergonomice, ecran tactil OLED de 3,1 inci, cu o rezolutie de 720 x720 pixeli, si o densitate de 330 dpi. BlackBerry Q10 este dotat cu o camera foto de 8 MP.

Terminalul BlackBerry Q10 este compatibil cu serviciul 4G, reteaua Vodafone acoperind, in prezent, aproape in intregime 10 orase mari ale tarii: Arad – 90,3 %, Bacau – 98,5 %, Brasov – 98,5%, Cluj – 97,7%, Constanta – 58,2 %, Craiova – 99,9 %, Iasi – 95,6 %, Galati – 83,1 %, Timisoara – 98,8 % si Bucuresti – 27%.