BlackBerry Messenger app, acum si pe iPad sau iPod

  15

  Serviciul de chat si video-calling al BlackBerry, valabil pentru iPhones si Androizi, primeste un upgrade care il va face disponibil si pentru iPad sau iPod. Messenger app va functiona prin conexiune Wi-Fi only sau cellular.

   

  Aceasta schimbare marcheaza un update major in ceea ce priveste Messenger app a BlackBerry, pentru ca oamenii interesati de aplicatie nu vor fi nevoiti sa o foloseasca numai de pe un BlackBerry. Asa s-a intamplat si cand aplicatia a fost lansata pentru iPhone si Android, numarul utilizatorilor crescand de la 60 de milioane, la 80 de milioane.

   

  Update-ul introduce si o caracteristica noua, numita ”Tell your friends”  prin care utilizatorii vor putea sa vada prieteni din alte retele sociale care folosesc BlackBerry Messenger si sa-i invite pe chat. Instrumentul deschide un web browser pe device care permite userilor sa se logheze pe o retea sociala externa, de unde pot invita alti oameni din lista lor de prieteni.

   

  Nu in ultimul rand, noua versiune de BlackBerry Messenger permite share-uirea PIN-ului Barcode a utilizatorilor catre retelele sociale, creste nivelul de performanta prin anumite modificari tehnice, astfel va fi fixata si problema care cauza consumul ridicat de baterie de pe Android.

  Πηγή: techhive