Blackberry Mercury Dtek70: confirmat pentru lansarea la CES 2017

618

Unul dintre următoarele modele ale canadienilor, Blacberry Mercury Dtek70 se lansează la CES 2017. Compania a semnat oficial parteneriatul cu TCL, firma chineză care produce terminalele Alcatel, iar telefoanele vor fi cu Android.

Compania canadiană a lansat în 2015 primul său model cu Android, iar apoi au apărut zvonuri despre noi modele, dar informațiile nu s-au confirmat. Acum a ieșit la iveală un acord cu TCL, compania chineză care produce telefoanele Alcatel, iar Blackberry va realiza doar design-ul și anumite funcții software, nici măcar de Messenger nu se mai ocupă oficial. Modelele par bune, însă nu au foarte multe atuuri în comparație cu smartphone-urile din China.

Blackberry Mercury Dtek70 este modelul care va continua seria cu tastatură fizică. Are un ecran cu diagonala de 4.5 inch, cu format 3:2, sub care se află o tastatură Qwerty, pentru nostalgicii care nu se pot adapta la touchscreen, dacă mai există vreunul. Șasiul pare să fie metalic, cu butoane bine determinate. Va avea mufă USB Type-C, iar dotările sale nu sunt rele.

Procesorul este Qualcomm Snapdragon 625, un octa-core șa 2.0 GHz, de asemenea, știm că ar putea avea o baterie imensă, de 3.400 mAh, ceea ce pentru un ecran relativ mic este foarte bine, ar putea avea autonomie foarte mare.

Mai sunt câteva zile pînă la CES 2017, așa că vom afla foarte repede toate detaliile.