BlackBerry Bold 9700 de la Orange

65

Un nou model destinat in principiu utilizatorilor business intra incepand de maine in portofoliul Orange Romania: BlackBerry Bold 9700.

Arata ca BlackBerry Bold 9000, dar imprumuta un element de la modelul Curve 8520 – trackpad-ul.

Noul Blackberry Bold 9700 este un telefon care face toti banii si care poate fi un bun companion chiar si pentru clientii rezidentiali dispusi sa scoata din buzunat sume considerabile pentru a-l avea.

Utilizatorii care vor achizitiona noul terminal cu un abonament de cel putin 12 euro vor putea activa optiunea Blackberry de 39 de euro la pret cu 50% redus. Reducerea va fi valabila luna de luna pe toata perioada contractuala. Optiunea de 39 euro ofera un trafic lunar de 100MB, disponibil in Romania, dar si 15MB pentru a fi utilizati in roaming in orice tara din lume.

Pretul pentru noul terminal va fi cuprins intre 299 si 419 euro, cu TVA, in functie de abonamentul ales.

Telefonul va fi disponibil pentru inceput, timp de o saptamana, exclusiv in magazinul online de pe site-ul Orange Romania, dupa aceasta perioada el urmand sa fie distribuit si prin magazinele Orange proprii sau ale partenerilor.

Conectivitate totala

Cel mai important pentru un telefon din aceasta gama este oferirea tuturor solutiilor de conectivitate posibila. Astfel conexiunea la internet se poate realiza perin GRPS sau EDGE, dar si prin tehnologiile de mare viteza precum HSDPA. De asemenea utilizatorul va putea naviaga pe internet si prin retele Wi-Fi.
Utilizatorul se poate conecta la internet si de pe laptop prin conectarea cablului din pachet sau prin tehnologia Blueetooth, modelul 9700 putand fi folosit si ca modem.

Apeluri VOIP

Research in Motion (RIM), compania care produce telefoanele Blackberry, a facut un pas inainte ingloband in noul model si posibilitatea de a efectua apeluri prin clienti VOIP precum Skype. Acest lucru este posibil numai atunci cand utilizatorul este conectat la internet prin Wi-Fi.


Aplicatii pe toate gusturile

Pentru a-i asigura utilizatorului cat mai multe functii RIM include in acest model si acces direct la magazinul de aplicatii BlackBerry App World, de unde oricine isi poate descarca aplicatiile care-l pot ajuta in viata de zi cu zi – la munca sau la serviciu.

Rezolutie HD

BlackBerry Bold 9700 vine cu un ecran cu cativa mm mai mic decat al modelului Bold 9000, dar acest lucru nu mai este atat de important in momentul in care veti privi imaginile – fie ele statice, fie ele in miscare. Noul model adus de Orange vine cu o rezolutie HD oferind cea mai clara imagine dintre toate telefoanele BlackBerry.

Memorie mica, dar extensibila

256MB este memoria interna a acestui nou model Bold, insa acest lucru poate fi “corectat” cu ajutorul unui card microSD care trebuie achizitionat separat. Noul model suporta carduri de pana la 16GB.

Multimedia la maxim

Bold 9700 vine cu dispozitiv de redare media pentru muzica, fotografii ?i video (durata de redare a muzicii este acum extins? pân? la 38 de ore), la care se adauga suport pentru BlackBerry Desktop Manager atat pentru calculatoare personale, cat si pentru Macintosh, si BlackBerry Media Sync pentru facilitarea sincronizarii muzicii din iTunes si Windows Media Player cu smartphone-ul.