Black Friday la Photosetup

31

Probabil singura festivitate de import care merita sarbatorita, Black Friday, este preluata anul acesta si de magazinul de articole foto profesionale Photosetup.ro.

Valeri_GaleaMajoritatea produselor si brand-urilor pentru care suntem direct reprezentanti in Romania, vor intra in discount-uri cu ocazia Black Friday. Estimam ca accesoriile foto de tipul genti/rucsacuri foto, trepiede foto, filtre foto, precum si accesoriile de studio, vor avea discount-uri cuprinse intre 20-40%, mergand chiar si pana la 60%-70%,  la unele produse.

La produsele la care nu vom putea acorda discount-uri foarte mari, vom oferi clientilor in compensatie, cadouri generoase. Recomand clientilor sa analizeze cu atentie produsele din site-ul nostru deoarece, cadourile vor fi specificate la fiecare produs, acolo unde va fi cazul.” Valeria Galea, Director de Marketing.

Daca sunteti un profesionist al capturii de imagini sau doar un aspirant, ar fi indicat sa aruncati o privire peste oferta celor de la Photosetup, fiindca aveti cu siguranta de unde alege. Evenimentul tine trei zile 23-25 Noiembrie, iar ofertele se aplica chiar si pentru produsele ce nu se afla in stocul fizic al magazinului, comenzile fiind onorate cu reducerile aferente imediat ce vor fi disponibile.

Va uram succes la tintirea ofertelor si speram ca iuresul ce va incepe pe 23 Noiembrie, ora 00:01, cand vor fi afisate reducerile pe photosetup.ro, va lasa in urma cat mai multi cumparatori fericiti.