Black Friday la Photosetup, inca o tinta valida pentru pasionatii de fotografie

22

Photosetup se alatura si anul acesta, magazinelor participante la Black Friday. Astfel, cu ocazia Black Friday, Photosetup va oferi clientilor, o selectie din cele mai bune accesorii foto cu discount-uri cuprinse intre 20-40% chiar si pana la 70%, la unele dintre ele.

 

Perioada promotionala se va desfasura incepand cu data de 29 noiembrie ora 00:00, pana in noaptea de 30 noiembrie ora 23:59, in limita stocului.

 

Magazinul anunta ca s-a pregatit cu stocuri mari pentru unele dintre cele mai performante si solicitate brand-uri de accesorii foto, respectiv Manfrotto, Kata, Schneider B+W, Sigma, Gitzo, Photoflex, Hensel si ca va oferi un timp rapid de raspuns si procesare a comenzilor.

 

Anul trecut, a fost o munca de echipa extraordinara. Toti colegii s-au mobilizat puternic timp de trei zile pline de lucru intens, pana seara tarziu, alocate procesarii si livrarii comenzilor, insa efortul lor s-a reflectat in feed-back-ul pozitiv primit din partea clientilor. Si pentru noi pot spune ca a fost o experienta frumoasa, avand retur aproape de zero si clienti deosebit de intelegatori si rabdatori, iar multumirile si aprecierile lor, au fost poate cea mai mare satisfactie pentru noi”, a declarat Valeria Galea, Director de Marketing, Photosetup.

 

Comenzile se vor putea plasa doar in sistem on-line, de aceea, PhotoSetup ii invita pe clienti sa isi faca cont pe site, in cazul in care nu au deja, pentru a castiga timp si a le creste sansele de a beneficia de ofertele promotionale, inainte de epuizarea stocurilor. 

 

 

Despre Photosetup

Photosetup.ro este un magazin atestat Trusted, inca de la lansarea sa din 2012 si continua sa reprezinte un etalon de calitate in ceea ce priveste respectarea bunele practici in comertul on-line.

In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru peste 80% dintre brand-urile din portofoliu, Photosetup detine in permanenta in stocul propriu peste 10.000 de produse, dintre care peste 2000 de repere unice, avand 3 depozite din care livreaza atat pentru magazinele foto partenere cat si pentru clientii directi.