Black Friday in direct

38

Asa cum v-am anuntat intr-un articol recent, astazi este marea batalie intre mai multe magazine din tara, care ofera clientilor produse cu reducere de pana la 90%.

In cursa reducerilor de preturi, Altex, eMag si Flanco – trei dintre cei mai importanti jucatori implicati in “Vinerea Neagra”, au facut reduceri la televizoare si smartphone-uri pentru brandurile Apple, Sony, Samsung, Acer etc. Site-urile acestora au cazut de cateva ori, nereusind sa faca fata avalansei de utilizatori, iar stocurile la anumite produse au fost epuizate la doar cateva ore de la deschidere.

Retailerul eMag preia comenzile doar online, astfel ca un numar mare de clienti si-au creat conturi pe site. Potrivit informatiilor oferite de companie, pe contul Facebook erau aproximativ 40.000 de utilizatori, in jurul serii, fata de 19.000 de dimineata.

Magazinul Domo, de asemenea, a oferit o intreaga gama de produse, reducerile incepand de cateva zile.

Orange a oferit toata saptamana reduceri la numeroase produse, prin Campania Black Week, iar stocurile deja s-au epuizat.

Concurentul nr.1 al Orange, compania Vodafone, a lansat o gama de abonamente ce include sute de minute nationale. Cosmote nu s-a pregatit pentru aceasta zi cu reduceri.

Traditionalul eveniment, Black Friday, s-a extins foarte mult pe domeniul electro-IT. De la televizoare, masini de spalat, telefoane si pana la imbracaminte, inclusiv incaltaminte, magazinele profita de dorinta oamenilor de a face shopping si incearca, prin aceasta ocazie, sa scape de produsele ramase pe stoc.

Asteptam sa ne dezvaluiti experientele dvs., daca v-ati pregatit pentru Black Friday, daca ati achizitionat ceva, cum vi s-au parut reducerile etc.