Bitdefender WearOn iti gaseste telefonul pierdut sau furat cu ajutorul unui smartwatch Android Wear

40

Bitdefender anunta introducerea unei noi functii in suita Mobile Security & Antivirus. Aceasta se numeste WearOn si te poate ajuta sa iti recuperezi telefonul ratacit, cu ajutorul unui smartwatch Android Wear.

 

WearOn stabileste o legatura permanenta intre telefon si dispozitivul purtabil cu Android Wear, te atentioneaza prin vibratii cand te indepartezi prea mult de telefon si poate forta telefonul sa emita averizari sonore chiar daca acesta are tonurile de apel/SMS dezactivate.

 

Bitdefender abordeaza securitatea din toate unghiurile posibile pentru a asigura protectia totala in toate situatiile. Integrarea accesoriilor inteligente in sfera de aparare a utilizatorului adauga o noua fateta securitatii cibernetice – un scut portabil de aparare pentru a impiedica pierderea sau furtul smartphone-urilor”, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Startegist Bitdefender.

 

Chiar daca ceasurile Android Wear sunt insotite pe paginile magazinelor din Romania de “In curand” in dreptul disponibilitatii, este bine de stiut antivirusul romanesc s-a pregatit deja pentru sosirea acestora. WearOn se va instala pe dispozitivul din posesie printr-un simplu update al Bitdefender Mobile Security & Antivirus unui pachet de securitate ce include scanarea dispozitivului la instalare, modul Anti-furt, antivirus, Consilier de Confidentialitate si modulul AppLock de blocare a rularii unor aplicatii printr-un cod PIN.

 

Bitdefender Mobile Security & Antivirus poate fi descarcat si testat gratuit timp de 14 zile pe orice dispozitiv cu Android 2.3.3 sau mai nou. Functia WearOn functioneaza doar cu telefoanele ce ruleaza Android 4.3 sau mai nou.

 

Link descarcare din Google Play: Bitdefender Mobile Security & Antivirus