Bitdefender lanseaza solutia Small Office Security

27

Bitdefender, producatorul de solutii antivirus si de securitate in cloud, lanseaza o noua editie a Small Office Security, o solutie puternica si simplu de utilizat, pentru PC si Mac, care imbunatateste securitatea si usureaza managementul acesteia pentru afacerile mici si mijlocii.

 

Small Office Security elimina arhitecturile locale complicate, reduce costurile asociate serverelor si timpul alocat gestiunii acestor procese, furnizand in schimb cele mai noi si inovatoare tehnologii.

 

Pentru a combate pericolele in crestere pe care le aduc hacking-ul, spionajul cibernetic, phishing-ul, virusii si furtul de date, Small Office Security vine cu o tehnologie puternica si simpla, o singura taxa de abonament si arhitecturi cloud pe care chiar si personalul non-tehnic le poate gestiona. O versiune instalata local a Small Office Security este disponibila de asemenea, organizatiilor care prefera sa gazduiasca consola de securitate in-house.

 

Dintr-o singura consola usor de gestionat, angajatii pot avea control in timp real al tuturor utilizatorilor, inclusiv al celor ce lucreaza de acasa, indiferent de platforma folosita, Windows, Mac, destop sau server. Solutia permite companiilor fara un department IT dedicat sa raspunda prompt, din cloud, nevoilor in schimbare rapida si dinamicii business-ului.

 

“Amenintarile cibernetice ce vizeaza business-urile mici si medii n-au fost niciodata mai raspandite sau mai complexe. Strategia noastra este de a pune ordine in lucruri si de a oferi o solutie simpla si eficienta ce poate fi implementata pentru orice utilizator din birou’’, Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

 

Numai in primele doua luni din 2014 tehnologia Bitdefender a primit distinctia Gold Award pentru protectia proactiva impotriva virusilor oferita de institutul independent de testare AV-Comparatives, Best Antivirus 2014 oferit de PC Mag, precum si premiile Best Protection si Best Performance oferite de AV-TEST.