Bitdefender lanseaza noul GravityZone, protectie ce sustine productivitatea companiilor

22

Bitdefender anunta lansarea noului GravityZone, solutia de securitate pentru companii cu impact mic impact asupra sistemelor, instalare usoara si protectie ridicata, recunoscuta deja de marile institute de testare din industria globala de securitate.  

 

GravityZone, solutia ce a introdus perioada de raspuns de trei secunde la noile amenintari, se adapteaza la orice sistem de operare si la orice computer, conformandu-se politicilor de securitate din companii, mediului fizic sau virtual si performatei variabile a echipamentelor hardware.  

 

Consola de control al dispozitivelor permite utilizatorilor sa ajusteze permisiunile si exceptiile pentru intreaga gama de terminale incluzand portabile Windows, imprimante, scanere, USB-uri, modem-uri, dispozitive CD-ROM si altele, precum si unitati de stocare, adaptoare de retea etc.

 

Securitatea locala si in cloud pentru Microsoft Exchange ofera management intuitiv si centralizat, in timp ce sistemele Linux fizice sau virtuale beneficiaza de protectie la cerere si automata. De asemenea, securitatea pentru statiile de lucru este dublata de scanarea centralizata.