Bitdefender Enterprise Partner Summit reuneste peste 230 de parteneri si angajati din intreaga lume

16

Peste 230 de parteneri si angajati ai Bitdefender din 35 de tari se reunesc saptamana aceasta la Bucuresti la cel mai mare summit organizat de companie.

 

Evenimentul cuprinde sesiuni complete de training tehnic si de vanzari, inclusiv prezentarea extensiva a tehnologiilor Bitdefender, a celor mai noi tipuri de amenintari, a cerintelor de pe piata de solutii de securitate si a modului in care raspunde Bitdefender la acestea.

 

In 2014 Bitdefender a inregistrat o crestere de peste 110% a vanzarilor pe segmentul enterprise – catre companii mari – iar pentru anul acesta compania estimeaza un plus de 100% in vanzari pe acest segment. Cele mai mari cresteri au fost inregistrate anul trecut in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Tarile Nordice.

 

Cu ocazia summit-ului va fi prezent la Bucuresti si John Kindervag, Vice President & Principal Analyst al companiei de cercetare de piata Forrester, care va vorbi despre tendintele din industria de securitate cibernetica, pentru o mai buna intelegere a cerintelor clientilor de solutii de securitate IT.