Biletele pentru Marea Finala PGL Season 1 au fost puse in vanzare

18

Marea Finala PGL Season 1, in care se vor confrunta echipe din America de Nord și Europa, va avea loc la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, intre 2-4 octombrie, iar meciurile vor fi proiectate in sala Epika pe un ecran de 22.5 metri.

 

Biletele pentru cea mai importanta competitie de CS:GO organizata de PGL au fost puse in vanzare incepand cu data de 18 august și pot fi achizitionate online, la adresa Grandentertainment.ro și la casele de bilete Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City. Preturile biletelor sunt: vineri, 2 octombrie – 30 lei; sambata, 3 octombrie – 50 lei; duminica, 5 octombrie – 50 lei; abonament 3 zile – 99 lei.

 

Finala turneului de CS:GO PGL Season 1 va aduce fata in fata patru dintre cele mai bune echipe din lume: trei din Europa și una din America de Nord. Cele patru echipe vor veni la București pentru a disputa, timp de 3 zile, faza finala a turneului PGL Season 1, una dintre cele mai importante și apreciate competitii de CS:GO ale momentului, cu premii totale de 110.000 dolari.

 

Incepand cu etapa semifinalelor, calificarile europene vor putea fi urmarite online pe Twitch. Mai multe informatii despre echipele invitate, comentatori și program vor fi anuntate pe website-ul oficial, Twitter și Facebook.

 

EU Grupa A (26 – 29.08)

Team SoloMid

Natus Vincere

Virtus.pro

Team Kinguin

 

EU Grupa B (30.08 – 2.09)

Fnatic

EnVyUs/winner mouz/d&g

Titan Team

Dignitas

 

Grupa Americană (8-11.09)

Luminosity Gaming

Team Liquid

CLG

Method