Biletele pentru calatoriile din Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda vor putea fi achizitionate online, de pe telefonul mobil

18

Utilizatorii mijloacelor de transport in comun din Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele de calatorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA mobilPay. Mai mult, toti cei care opteaza pentru cumpararea unui bilet prin aceasta metoda de plata, primesc, la prima achizitie, 3 calatorii nominale gratuite.

 

Potrivit CEO-ului companiei, pentru a beneficia de cele trei calatorii gratuite, clientul trebuie sa acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.ro, sa isi descarce aplicatia compatibila cu sistemele de operare Android sau iOS, sa inregistreze si sa confirme cardul bancar. Promotia se acorda prin returnarea valorii calatoriilor achizitionate, chiar in ziua realizarii platii. Campania se aplica doar in cazul achizitiei de calatorii nominale, nu si pentru abonamentele lunare sau de o zi.

 

Oficialii NETOPIA subliniaza ca plata prin mobilPay Wallet poate fi realizata inclusiv de catre utilizatorii aplicatiei care nu si-au confirmat cardul, avand in vedere valoarea mica a acesteia, insa doar utilizatorii cu cardurile confirmate vor putea beneficia de promotie.

 

sursa foto: Ziarul Clujean