BenQ lanseaza un monitor profesional pentru proiectare, grafica si design cu rezolutie QHD

21

BenQ lanseaza in Romania modelul BL2420PT cu rezolutie QHD (2560 x 1440p) dedicat specialistilor in proiectare, grafica si design.  

 

Cu un display IPS de 23.8 inci wide si rezolutie QHD, BL2420PT are o densitate a pixelilor ce atinge 123.41 PPI (pixels per inch), comparabila cu cea a unui eran 4K de 36 de inci, pentru a imbunatati astfel eficienta si performanta celor care il utilizeaza.

 

Monitorul ofera o serie de setari special create pentru adaptarea la diverse moduri de lucru. Modul CAD/CAM, cu certificare profesionala SolidWorks, ofera pentru a vedea Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Acesta schimba setarile de culoare si contrast astfel incat sa afiseze modele grafice complicate. In acelasi timp, Modul Animatie permite iluminarea zonelor intunecate pe 10 niveluri de intensitate pentru a vedea chiar micile detalii ale imaginii, fara a supraexpune zonele luminate.

 

Monitorul BL2420PT este dotat cu o serie de intrari multiple pentru conexiuni versatile:D-sub, DVI-DL, DP1.2, HDMI 1.4, dar si un hub USB cu 2 porturi pentru down-stream, 1 pentru up-stream si intrari pentru casti si line in. Pentru o experienta de lucru cat mai relaxanta, monitorul are picior reglabil pe patru directii (rotire, inclinare, pivotare si reglaj pe inaltime).

 

Noul monitor BenQ BL2420PT este disponibil in premiera in Romania prin PC Garage la pretul recomandat de raft de 1949 lei.