BenQ lanseaza un monitor cu rezolutie 4K

25

BenQ lanseaza in Romania un monitor cu rezolutie 4K Ultra HD gandit pentru proiectare si design. Modelul BL3201PT vine in sprijinul profesionistilor care utilizeaza aplicatiile de tip CAD/CAM.

 

Monitorul dispune de un ecran cu diagonala de 32 de inci wide si panel IPS, de o rezolutie de 3840×2160 pixeli si de raport Dual Aspect, care permite utilizatorului sa lucreze pe doua ecrane alaturate cu diagonala de 19 inci, impartind astfel monitorul in doua display-uri de format 4:3 sau 5:4, care pot fi redimensionate prin functia Display Mode.

 

Suita de sofware Display Pilot permite personalizarea modurilor de culoare pentru programele utilizate prin functia Application Tuning, software-ul Display Pilot aplicand automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate.

 

Monitorul ofera o serie de setari de utilizare pentru moduri diferite de lucru, precum Mod CAD/CAM sau Mod Animatie, dar si de functii de afisare, precum Picture-in-Picture (PIP) sau Picture-by-Picture (PBP). Monitorul vine cu senzori de lumina si proximitate, touch pad si card reader, cu intrari multiple pentru conexiune, cu un hub USB cu cinci porturi si cu picior reglabil pe patru directii.