BenQ lanseaza proiectorul profesional SU917 dedicat segmentului business

21

BenQ a lansat proiectorul SU917 ce ofera proiectii cu luminozitate mare si imagini la rezolutie 1920 x 1200 pixeli de foarte buna calitate, la un zoom optic de 1,5x. Modelul este adresat segmenului business si poate fi instalat in orice tip de incapere, de la saloanele mari destinate evenimentelor si pana la salile de sedinta de dimensiuni medii.

 

Proiectorul BenQ SU917 are o luminozitate de 5.000 de ANSI Lumeni ce garanteaza o proiectie perfect vizibila chiar si in incaperile bine iluminate, in timp ce paleta de 1,07 miliarde de culori, alaturi de contrastul nativ de 13.000:1 ofera imagini de o claritate superioara. Modelul ofera o durata de utilizare a lampii de 3.500 de ore in modul SmartEco, ce ajusteaza in mod inteligent consumul de energie electrica astfel incat sa ofere cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat.

BenQ_SU917_01

BenQ SU917 proiecteaza si continut 3D: acesta detecteaza automat semnalul 3D provenit de la PC, DVD sau Blu-Ray si reda imagini realiste de o calitate superioara. Zoom-ul optic 1,5x permite instalarea la diverse distante fata de ecran, dar si in unghiuri diferite, astfel incat utilizarea sa nu reprezinte o provocare in niciun tip de spatiu: fie ca instalezi proiectorul la distanta de 9 sau 6 metri, vei obtine o imagine clara cu diagonala de peste de cinci metri. Modelul SU917 dispune de functiile de ajustare a lentilelor pe verticala (Vertical Lens Shift), 2D Keystone (reglaj de trapez pe verticala si orizontala) si Corner Fit (reglarea independenta a fiecarui colt al proiectiei) ce permite redarea imaginii la dimensiuni corecte, intr-un dreptunghi perfect.

 

Proiectorul permite afisarea imaginilor prin intermediul retelei LAN cu ajutorul pachetelor software Creston RoomView, PJ-Link LAN Control system si AMX, totul printr-un singur cablu LAN (RJ45). Astfel, administratorii de infrastructura IT au acces complet, de la PC-ul de pe propriul birou, la toate functiile proiectorului. Tot prin intermediul LAN (RJ45) SU917 poate afisa simultan imagini transmise de pana la patru surse de semnal (4 to 1 LAN Display). BenQ SU917 are suport pentru conectivitate MHL astfel incat se pot proiecta poze sau fisiere stocate pe smartphone sau tableta. In acelasi timp, prin cablul MHL, bateria dispozitivului conectat la proiector se poate incarca. Functia USB Reader permite afisarea directa a prezentarii de pe un stick de memorie, fara a mai fi necesara conectarea la notebook, in timp ce functia USB Display asigura o solutie comoda de afisare a imaginilor direct de pe PC, doar printr-un cablu USB.

BenQ_SU917_02

De asemenea, facilitatea Wireless Display permite conectarea pentru prezentarile business fara sa fie nevoie de cabluri. In plus, pentru a beneficia de functii precum adnotari in timpul prezentarii sau proiectia simultana a mai multor elemente din surse de semnal distincte poti folosi aplicatia Qpresenter Pro pentru iOS sau Android. Prin tehnologia SmartEco, consumul de energie electrica si costurile de intretinere putand fi reduse cu pana la 70%, fara a prejudicia calitatea imaginilor proiectate. In plus, consumul proiectorului atunci cand nu detecteaza sursa de semnal (in mod standby) este mai mic de 0,5W.

 

Proiectorul BenQ SU917 va fi disponibil in Romania incepand cu mijlocul lunii martie prin partenerii autorizati – Darer, IT Direct, Network One Distribution si MGT Educational.