BenQ lanseaza in Romania noua gama de monitoare de gaming cu tehnologie FreeSync

21

BenQ a lansat primul monitor de gaming cu tehnologie FreeSync din portofoliul companiei, XL2730Z, in cadrul East European Comic Con 2015. De asemenea, BenQ anunta parteneriatul strategic la nivel regional cu Electronic Sports League (ESL), compania devenind astfel partenerul ESL pentru toate competitiile de gaming organizate in Sud – Estul Europei, inclusiv pentru Campionatul South East Europe, sezonul I, ale carui finale s-au disputat la Comic Con.

 

Experienta de joc este acum mai realista multumita rezolutiei QHD (2560x1440p), ceea ce inseamna ca vei putea vedea cu pana la 77% mai multe detalii pe ecranul de 27 de inci, fata de rezolutia Full HD. Rata de refresh este de 144Hz, iar functia Motion Blur Reduction iti permite imbunatatirea timpului de reactie, in special in cazul jocurilor FPS, unde fiecare milisecunda conteaza.

   

Monitorul profesional de gaming include tehnologia BenQ Low Blue Light de reducere a spectrului de lumina albastra, cauza principala a oboselii ochilor, durerilor de cap si tulburarilor de somn, pentru care multi dintre jucatorii profesionisti folosesc ochelari speciali de protectie.

 

Noul monitor de gaming este disponibil la un pret de lansare de 2.699 de lei la partenerii online selectati (CEL, eMAG, evoMAG,  MediaDOT, PC Garage), oferta valabila in limita stocului disponibil si care poate fi accesata aici. Ulterior, monitorul va fi disponibil prin partenerii BenQ in Romania la un pret recomandat de raft de 3.489 de lei.