BenQ lanseaza doua proiectoare cu NFC si Wireless Display [video]

15

BenQ lanseaza proiectoarele MX666+ si MW665+ echipate cu tehnologie NFC (Near Field Communication), astfel ca poti prezenta direct de pe telefon sau tableta prin atingerea dispozitivelor de cardul sau adaptorul NFC, oferite gratuit la achizitia videoproiectoarelor.

 

Adaptorul BenQ wireless NFC se conecteaza la videoproiector, apoi se descarca aplicatia BenQ tapNshow, iar conectarea se va realizeaza automat fara setari suplimentare. Daca proiectorul este montat pe tavan, poti folosi sticker-ul sau cardul NFC pentru o conectare imediata, din orice loc al salii. Pentru utilizarea laptopului, conecteaza adaptorul wireless in videoproiector si cel USB intr-un port disponibil din laptop, lanseaza aplicatia BenQ Qpresenter, iar prezentarea va incepe in mai putin de 30 de secunde.

 

Quick_Wireless_NFC_Kit

 

Ambele proiectoare beneficiaza de tehnologia SmartEco ce asigura un consum de energie redus cu pana la 70% si o durata de viata a lampii de 6.500 de ore, fara a diminua calitatea imaginilor proiectate. In plus, MW665+ are o durata de utilizare a lampii de pana la 10.000 de ore in modul LampSave, ceea ce inseamna peste 5 ani de utilizare zilnica, timp de 6 ore pe zi.

 

Noile proiectoare BenQ MX666+ si MW665+, impreuna cu geanta de transport si telecomanda, sunt disponibile in Romania la partenerii autorizati, la preturi recomandate de 2.999 lei si 2.899 lei.