Benq a lansat trei proiectoare wireless

27

Noile proiectoare Benq, MX661, MX662 si MW663, sunt capabile sa redea continut media de pe iPhone, iPad sau PC fara a crea o legatura fizica prin clasicele cabluri de date.

Conexiunea wireless este realizata prin adaptorul Benq USB Wireless si faciliteaza comunicarea cu proiectorul atunci cand acesta este montat in zone greu accesibile, cum ar fi tavanul inalt al unei sali de conferinta. Adaptorul este disponibil pentru toate aceste modele din iunie 2013. Cele trei proiectoare dispun si de porturi USB pentru conexiuni clasice, de boxe incorporate si functia SmartEco.

SmartEco reduce consumul de energie cu pana la 70% ajustand automat puterea lampii in functie de compozitia imaginea redata. Aceasta tehnologie asigura si o durata mai mare de viata a lampilor: aproximativ 6.500 de ore pentru modelele MX661/MW663 si 6000 de ore in cazul MX662.

Cele trei proiectoare Benq au meniu in limba romana, sunt proiectate pentru a permite schimbarea facila a lampii si sunt deja disponibile la preturi ce incep de la 2900 de Lei.