Belkin dezvaluie noile huse cu tastatura si accesorii pentru iPad Air

25

Belkin, cel mai important furnizor de accesorii pentru tablete prezent pe piata, a prezentat astazi o noua gama de huse si tastaturi create special pentru noua tableta iPad Air. Cuprinzand trei noi carcase cu tastatura marca Qode si o gama de mape protectoare cu design-uri special create pentru modul in care utilizati propriul iPad, noua gama de la Belkin ofera cate ceva pentru fiecare, indiferent de modul de utilizare.

“Firma de cercetare IDC preconizeaza ca in anul 2013 vor fi livrate in intreaga lume peste 227 de milioane de tablete, cu 57% mai multe decat in 2012, iar din propriile noastre studii, stim ca acesti consumatori utilizeaza tabletele in special ca inlocuitoare pentru laptop si pentru a urmari materiale video”, a spus Chet Pipkin, CEO la Belkin. “Am creat accesoriile iPad Air gandindu-ne la aceste tendinte de utilizare si ridicand stacheta in materie de protectie, versatilitate si confort, pentru a oferi cea mai buna experienta posibila utilizatorilor de iPad Air.“

Pentru iPad Air, Belkin a actualizat si a imbunatatit gama sa premiata de huse cu tastatura, adaugand trei noi tastaturi care ofera o serie de caracteristici si optiuni, sub noua marca Qode. Husa cu tastatura Qode Ultimate ofera caracteristici de varf de gama si protectii din aluminiu pe ambele parti, creand un aspect elegant si subtire, pentru cei care doresc sa utilizeze iPad-ul ca inlocuitor pentru laptop. Ultrasubtire si usor, modelul Qode Thin Type pentru iPad Air ofera portabilitate si facilitate de fixare inegalabile, pentru cei care nu au nevoie in permanenta de tastatura, in vreme ce modelul Qode Slim Style ofera protectie completa, sub forma unei mape subtiri si elegante. Toate noile tastaturi sunt dotate cu tehnologia exclusiva TruType™ de la Belkin, care ofera precizie de tastare superioara, raspuns tactil optim si o senzatie de confort, ca la utilizarea unui laptop.

Gama iPad Air de la Belkin cuprinde de asemenea 8 huse si mape unice, concepute pentru a se potrivi oricarui stil, oricarei activitati si oricarei destinatii de utilizare. Noua husa FreeStyle este cea mai subtire oferita de Belkin, avand un panou frontal detasabil QuickStand, care se fixeaza rapid pentru utilizarea ca suport sau protectie de ecran, iar apoi se indeparteaza rapid, oferind protectie minimalista pentru partea din spate a tabletei. Conceputa special pentru relaxare, husa LapStand este realizata dintr-un material unic ComfortForm, care permite asezarea confortabila si stabila a tabletei iPad Air pe genunchi, pentru vizualizare usoara, fara maini.  Pentru cei care vor un plus de culoare si un design deosebit pentru tableta iPad Air, modelul FormFit ofera o gama larga de optiuni moderne, pastrand totodata un profil subtire, minimalist.