BBM pentru Android si iOS ajunge la 10 milioane de utilizatori

23

BlackBerry Messenger (BBM) pentru dispozitivele iOS si Android a fost descarcat de 10 milioane de ori la numai o zi de la lansare. Initial, aceaste aplicatii au fost lansate in septembrie, dar retrase imediat pentru ca au cauzat numeroase probleme. Totusi, si aceasta lansare are un neajuns – nu chiar toata lumea poate accesa serviciul.

Multi dintre utilizatori s-au grabit sa isi descarce populara aplicatie BBM pe smartphone-urile iPhone sau Android. Pe langa faptul ca BBM ofera servicii de mesagerie instant si mesagerie de grup, compania va adauga in viitorul apropiat si posibilitatea efectuarii de apeluri voce si video si functia BBM Channels, o unealta pentru comunitatea de utilizatori BlackBerry Messenger.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinele online App Store sau Google Play si este simplu de instalat. Totusi, utilizatorii care nu s-au inregistrat in prealabil pe site-ul BBM.com vor fi pusi pe o lista de asteptare cu utilizatori care asteapta accesul catre acest serviciu. “Din cauza cererii incredibil de mari a trebuit sa alcatuim o lista de asteptare”, sunt avertizati utilizatorii care deschid aplicatia. “Introdu adresa ta de e-mail pentru a verifica daca poti incepe sa folosesti BBM – sau pentru a-ti asigura un loc pe lista de asteptare”, continua avertizarea.

blackberry-bbm-for-ios-and-android-370x370

Odata ce utilizatorul primeste un e-mail de la BlackBerry va trebui sa acceseze din nou aplicatia pentru a confirma activarea contului.

Fara indoiala, decizia BlackBerry de a introduce o lista are drept cauza problemele pe care compania le-a intampinat la lansarea din septembrie. Deocamdata, compania nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la modalitatile de activare viitoare.

 

Πηγή: The Inquirer