AVON lanseaza in Romania cel mai mare lant de magazine online in cadrul unei platforme integrate de comert electronic

30

AVON lanseaza in Romania cel mai mare lant de magazine online, in cadrul unei platforme integrate de comert electronic, AVON Online.

Noul model de business reprezinta o schimbare atat in viata Reprezentantilor AVON, carora compania le ofera gratuit o afacere online la cheie – care le permite sa devina antreprenori de succes in digital, cat si in cea a consumatorilor, care pot comanda online produse, acestea fiind livrate de catre Reprezentantii care ofera consiliere personalizata.

„De-a lungul timpului, am inteles ca, oricat de repede ar evolua lumea in care traim, dorinta femeilor ramane aceeasi: sa fie frumoase. Se schimba, insa, modalitatile prin care achizitioneaza si folosesc produsele cosmetice. Noua platforma este o dovada a modului in care tehnologia se adapteaza stilului actual de viata, mult mai dinamic, in care totul este la indemana, in cel mai scurt timp. Inca o data redefinim pentru clientii nostri frumusetea, de data aceasta in mediul online. Speram ca platforma sa fie adoptata rapid de cat mai multi clienti si sa reprezinte cu adevarat un punct de referinta in ceea ce priveste viitorul serviciilor AVON Online” a declarat Razvan Diratian, Director General Avon Cosmetics Romania si Republica Moldova.

Noua platforma lansata confirma cresterea din ce in ce mai accentuata a numarului de consumatori care aleg sa faca cumparaturi online. Astfel, conform datelor GPeC si Eurostat, aproximativ 1,2 milioane de romani recurg la astfel de servicii. Procentul de 34% al cosmeticelor dintre produsele cumparate online subliniaza trendul ascendent al pietei din ultimii ani si potentialul noii platforme de a transforma Reprezentantii AVON in adevarati antreprenori, prin intermediul afacerii la cheie oferite.

 

Pe scurt, orice reprezentant Avon, actual sau viitor, isi va putea crea gratuit un punct de prezenta online, va putea fi gasit mai usor prin intermediul platformei oferite de companie si isi poate personaliza pagina personala in functie de preferinte si clientela. Livrarea produselor se va face de reprezentantul Avon in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Pentru mai multe informatii accesati: avon.ro.