Audible lanseaza o aplicatie nativa pentru iPad

25

Audible, companie principala pe piata retailerilor de audio-book-uri pe internet, a lansat o aplicatie nativa pentru iPad. Astfel, aplicatia pentru iOS suporta acum in mod integral particularitatile tabletei celor de la Apple.

Pana acum Audible nu si-a optimizat aplicatia decat pentru dispozitivele iPhone si iPod touch, fortand astfel utilizatorii fie sa vizualizeze documentele din aplicatie in format mic, fie sa foloseasca optiunile de redimensionare din aplicatia special conceputa pentru acest lucru de pe iPad. Totusi, niciuna dintre aceste solutii nu era tocmai optima.  Acum, Audible foloseste spatiul suplimentar oferit de ecranul tabletei pentru a oferi utilizatorilor un nou design prin care copertile audio-book-ului sunt asezate in centrul display-ului.

Si functionalitatea aplicatiei a fost imbunatatita, iar compania declara ca acum este mai usor de navigat in interiorul aplicatiei, atat in cazul software-ului pentru iPad cat si in cazul celorlalte dispozitive iOS. Utilizatorii se pot loga acum si folosind contul lor de Amazon si, cel mai importat, Audible permite utilizatorilor sa descarce pana la 3 ore de continut audio folosindu-se de conexiunea mobila.

Noua aplicatie Audible 2.0  poate fi descarcata in mod gratuit din App Store si este compatibila cu iPad, iPhone si iPod touch.

 

 

Sursa: The Verge