Au inceput inscrierile la competitiile DreamHack Cluj-Napoca 2015, pentru elevi, liceeni si studenti

22

Elevii, liceenii si studentii pot incepe pregatirile pentru cele trei competitii organizate de PGL cu premii totale de 8.000 lei si produse speciale. Finalistii vor lupta pentru titlul de campioni la DreamHack Cluj-Napoca 2015. Cupa Liceelor la League of Legends, PGL Cupa Facultatilor la Hearthstone si PGL Cupa Scolilor la Minecraft sunt turneele traditionale dedicate tinerilor romani pasionati de gaming si sport electronic.

 

Elevii vor fi provocati sa construiasca Sala Polivalenta in jocul Minecraft. PGL le va oferi schitele, iar concurentii isi vor imagina cum va arata evenimentul DreamHack in sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Inscrierile incep astazi, 14 septembrie si se incheie pe 11 octombrie, ultima zi in care elevii pot trimite constructiile.

 

Inscrierile pentru  PGL Cupa Liceelor la League of Legends incep tot astazi, 14 septembrie, si se incheie pe 7 octombrie. Sunt disponibile 256 de locuri pentru echipe, cel mai important criteriu de participare fiind acela ca membrii echipei trebuie sa fie toti din acelasi liceu. Finala se va disputa la Sala Polivalenta, la DreamHack Cluj-Napoca (29 octombrie – 1 noiembrie).

 

Nu in ultimul rand, studentii din Romania sunt invitati sa se intreaca in competitia de sport electronic, Hearthstone, cu premii totale de 3.000 lei. Informatii suplimentare se gasesc pe platformele oficiale de comunicare: www.dreamhack.ro si www.facebook.com/dreamhack.ro.