Au apărut primele informaţii şi imagini neoficiale cu HTC 11 – specificaţii, dată de lansare şi preţ

94

Deşi s-a speculat foarte mult în ultima vreme că HTC va ieşi de pe piaţa smartphone, luând în calcul vânzarea divizeiei de telefoane mobile, iată că taiwanezii încă nu renunţă.

 

Rezultatele financiare nu sunt deloc încurajatoare, iar HTC probabilchiar vrea să vândă divizia de telefoane mobile, dar pentru a scoate un preţ mai bun, trebuie să dovedească faptul că merită să fie cumpărată. Şi cum poate demonstra mai bine dacă nu scoţând un nou flagship şi în 2017.

 

Evident următorul model, ca număr de serie, este HTC 11. Acesta a apărut într-o randare, neoficială, aşa că nu ne vom entuziasma prea tare. Odată cu imaginea respectivă, au apărut şi câteva specificaţii, prin intermediu reţelei de socializare chineze, Weibo. Se pare că telefonul va veni cu un display de 5,5 inci, fără margini, cu rezoluţie Quad HD.

 

Pe lângă acesta, telefonul va mai veni cu cel mai nou chipset de la Qualcomm, adică Snapdragon 835 şi s-ar vehicula chiar 8 GB memorie RAM. Nici în privinţa acestei informaţii nu m-aş entuziasma prea tare. Din imagine se poate vedea că va veni cu cameră duală, iar despre senzori se vorbeşte că ar fi de 12 MP, pentru camera principală şi de 8 MP pentru cea frontală. De asemenea, HTC 11 ar veni cu 256 GB spaţiu de stocare şi o baterie de 3.700 mAh.

 

Aceste specificaţii par foarte atractive. Este însă posibil să fie vorba de o versiune mai puternică a lui HTC 11. Nu cred că 256 GB spaţiu de stocare şi 8 GB memorie RAM vor fi minimum de specificaţii livrate, odată cu vârful de gamă de anul viitor.

 

În plus au apărut date şi despre preţuri. Cei de la TechTimes, afirmă că preţul pentru Marea Britanie ar fi de 550 de lire sterline, respectiv circa 650 de euro, cam acelaşi preţ ca şi pentru HTC 10 din acest an.

 

Cât despre data lansării, speculaţiile indică MWC 2017, care va avea loc între 27 februarie şi 2 martie la Barcelona. Aşa s-a speculat, însă, şi despre HTC 10, modelul din 2016, dar a fost lansat abia în aprilie, în cadrul unui eveniment dedicat.

 

Ţinând cont de toate problemele prin care trece HTC, trebuie să păstrăm, totuşi, o doză de scepticism, în legătură cu zvonurile legate de produsele companiei taiwaneze.

 

Πηγή: Tech Times