Au apărut primele imagini reale cu modelele Galaxy A ediţia 2017 – telefoanele vor fi rezistente la apă

51

Cu cât ne apropiem de noul an, informaţii despre modelele de telefoane Samsung din seria Galaxy A, ediţia 2017, continuă să se înmulţească. Cei de la Phone Arena se laudă că au pus mâna pe nişte imagini din cadrul unei prezentări a celor de la Samsung, în care apar noile modele, plus două fotografii cu modelele A3, A5 şi A7 reale, dispuse pe un stand la un eveniment.

 

Evident este vorba despre un eveniment care nu a fost deschis publicului, dar printre cei prezenţi s-a aflat şi o sursă a celor de la Phone Arena. Modelele care apar în imagini pare funcţionale, vin cu un design ceva mai rotunjit, iar din slide-urile suprinse în timpul prezentări se vede clar că Samsung ar fi adoptat carcase rezistente la apă, cu certificare IP68.

 

Din imaginile pe care le puteţi vedea în galerie, vă puteţi da seama că telefoanele par a fi gata de lansare, fiind foarte posibil ca acestea să fie lansate la CES 2017 care are loc în ianuarie, iar momentul lansări lui Galaxy S8, să fie ca de obicei în cadrul expoziţie MWC 2017, care debutează la finele luni februarie.

 

Odată cu aceste informaţii vin şi câteva din specificaţiile lui Galaxy A7. Acesta va veni cu ecran Super AMOLED, de 5,5 inci, cu rezoluţie Full HD, iar cele două camere, atât cea principală, cât şi cea frontală, pentru selfie-uri ar fi avea senzori de 16 MP, ceea ce îi va bucura foarte mult pe fani de poze cu ei înşişi.

 

Scăparea pare incredibilă, dar ţinând cont că CES 2017, va debuta pe data de 5 ianuarie, nu mai pare foarte suprinzătoare. În plus Samsung nu a ştiut niciodată să-şi ferească telefoanele înainte de lansare. Nici măcar modele de top din seriile Galaxy S şi Note. Mai suprinzător este faptul că persoana care a făcut pozele “spion” nu a fost văzut de nimeni.

 

Πηγή: Phone Arena