Asus Transformer Pad TF300 primeste Android 4.2 Jelly Bean

15

Asus a anuntat recent ca a inceput sa ofere actualizarea Android 4.2 Jelly Bean pentru dispozitivele Transfotmer Pad TF300. Acesta este primul dispozitiv care nu face parte din gama Nexus si primeste acest update.

Compania a declarat ca actualizarea Android 4.2 a fost lansata deja in Statele Unite, dar va ajunge si in celelalte parti ale lumii pe parcursul acestei luni. Acesta este cel de al patrulea dispozitiv de pe piata care  primeste update-ul pentru cel mai recent sistem de operare al Google, dupa gadget-urile Google Nexus 4, Nexus 7 si Nexus 10.

“Asus este dedicate oferirii celei mai bune experiente pentru consumatori si este primul producator care primeste sistemul de operare Android 4.1 pentru tabletele partenere” , a declarat un purtator de cuvant al firmei.

Android 4.2 Jelly Bean va oferi Transformer Pad TF300 notificari care se pot extinde si widget-uri pentru ecranul de blocare, iar Asus a mai completat cu faptul ca “noua versiune Android imbunatateste atat  performata si stabilitatea cat si experienta utilizatorului cu optiuni noi si posibilitatea de logare cu conturi multiple.”

Compania a mai precizat si faptul ca Transformer Pad Infinity, Memo Pad Smart 10 si Memo Pad vor fi actualizate la Android 4.2 Jelly Bean in cel de-al doilea trimestru al acestui an, dar nu a oferit o data exacta pentru acest lucru.

Este de presupus ca recentele dispozitive Asus, FonePad si PadFone Infinity vor primi si ele un update pentru sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Deocamdata, compania nu a facut nicio declaratie oficiala in acest sens.

 

 

Sursa: The Inquirer