ASUS Transformer AiO: Cand Windows 8 face casa buna cu Android

28

PC-urile all-in-one sunt solutia ideala pentru cei care doresc sisteme care ocupa putin spatiu pe birou. Cand acestea mai incorporeaza si un ecran detasabil, care functioneaza independent ca tableta cu Android, atunci putem spune ca oferta este completa. Un astfel de dispozitiv a lansat acum ASUS.

Este vorba de sistemul Transformer AiO. Ecranul, cu diagonala de 46,22 cm (18,2 inci, rezolutie Full HD de 1920×1080 pixeli), poate fi detasat si functiona ca o tableta. Terminalul dispune de procesor quad-core Nvidia Tegra 3, 2 GB memorie RAM si ruleaza Android 4.1 Jelly Bean. Autonomia bateriei este de circa cinci ore in regim de utilizare normala (browsing, putin YouTube, niste muzica s.a.).

Cand ecranul este conectat la sistem, PC-ul ruleaza platforma Windows 8. Partea de computer personal dispune de un procesor Intel Core i5 de a treia generatie, 8 GB memorie RAM, placa video GeForce GT 730M cu memorie de 2GB si capacitate de stocare de 1.000 GB (1 TB). Pe latura de conectivitate, ASUS Transformer AiO vine cu tre porturi USB 3.0, slot HDMI-out, Wi-Fi si Ethernet.

Sistemul va fi disponibil in al doilea trimestru al acestui an la un pret recomandat de 1.300 de dolari.