Asus prezinta smartphone-urile ZenFone 2 si ZenFone Zoom

58

Asus a anuntat doua noi smartphone-uri, ZenFone 2, o imbunatatire a celei de-a doua generatii din gama, acum pentru prima oara cu 4GB memorie RAM, si ZenFone Zoom, cu zoom optic 3x si cu focalizare laser, ambele cu sistem de operare Android 5.0 Lollipop.

 

ZenFone 2 are un ecran de 5.5 inch, un display full HD de 403ppi, vine cu un procesor Intel Atom quad-core de 64-bit, cu o baterie d 3000mAh care sa asigure functionarea telefonului pentru cel putin o zi intreaga. Camera foto este de 13MP, are flash LED dual-tone si inregistreaza video la rezolutie full HD, iar camera foto frontala este de 5MP. Tehnologia cu care prelucreaza pixelii permite camerei foto sa capteze fotografii mai luminoase pe timp de noapte, fara blitz, iar functia Real Tone Flash permite alegerea colorilor si efectelor potrivite ale elementelor din cadru, in timp real. Asus ZenFone 2 va aparea pe piata din martie 2015, la pretul de aproximativ 200 dolari.

 

product

 

In ceea ce priveste Asus ZenFone Zoom, dispozitivul are specificatii asemanatoare cu ale ZenFone 2, insa focusul este pe experienta foto sau video. Pe langa sezorul de 13MP, vine cu un zoom 3x, cu stabilizare optica, diafragma variabila, sistem de focalizare cu laser si posibilitate de reglare manuala a expunerii si a altor functii foto, cu ajutorul unei aplicatii. Pretul acestuia va fi in jur de 400 dolari. Asus ZenFone Zoom poate intra in competitie cu Nokia 1020 in ceea ce priveste standard-ul pe care il stabileste zoom-ului optic. 

 

asus_zoom

Πηγή: theverge