Asus lanseaza o versiune a Zenfone 2 cu capacitate de stocare de 256 de GB

34

Smartphone-urile cu o capacitate de stocare mai mare de 128 de GB sunt extrem de rare. Tocmai de aceea, Asus face o nota discordanta puternica pentru ca tocmai a lansat o versiune a smartphone-ului Zenfone 2 care are o capacitate de stocare de 256 de GB.

 

Aceasta versiune a smartphone-ului Asus se numeste Delxue Special Edition Zenfone 2 si cu siguranta va scuti utilizatorii de folosirea unui card de memorie. In plus, gadget-ul vine in doua variante de design, una cu capac spate care imita carbonul si una cu capac spate care imita formele unui cristal. Deocamdata, Asus a dezvaluit ca Zenfone 2 cu capacitate de stocare de 256 de GB va fi lansat in luna septembrie in Brazilia.

 

Compania nu a dat niciun fel de detalii legate de disponibilitatea in alte tari, insa specialistii spera ca smartphone-ul va fi lansat la scara mai mare. Multi utilizatori de smartphone-uri simt nevoia unui spatiu de stocare mai mare, daca vor sa aiba continutul la varful degetelor, nu dependent de un serviciu de stocare cloud.

 

Πηγή: Engadget