Asus anunta lansarea smartphone-ului PadFone cu ecran de 5 inci si posibilitati de inregistrare HD

14

Asus a anuntat lansarea celui mai nou dispozitiv din gama PadFone, PadFone Infinity. La fel ca si modelele anterioare, PadFone Infinity este un smartphone care ruleaza sistemul de operare Android si care se poate integra intr-un suport mai mare pentru a se transforma in tableta.

PadFone Infinity este dotat cu un ecran de 5 inci care poate rada continut HD la rezolutia de 1080p. In plus, dispozitivul are la baza un procesor quad-core Snapdragon 600 de 1.7 GHz, beneficiaza 64 de GB spatiu de stocare si suport pentru conexiunea LTE.  Aceste date tehnice plaseaza noul gadget de la Asus printre numele mari din industrie. Suportul care transforma smartphone-ul in tableta si pe care compania il numeste “Infinity Station”  include o baterie suplimentara si un ecran de 10.1 inci care poate, de asemenea, reda continut la rezolutie de 1080p.

Daca exista utilizatori care si-au dorit vreodata sa “surprinda pana la 100 de imagini secvential , la o viteza de 8 frame-uri pe secunda, in timp ce, in mod simultan, filmeaza HD la rezolutia de 1080p”, atunci Asus PadFone Infinity este perfect.

Compania a facut progrese mari si la capitolul imagistica. Dispozitivul are o camera foto de 13 megapixeli si lentile cu capabilitati f/2.0 5. In plus, Asus PadFone Infinity include si un procesor dedicat pentru imagistica care permite tehnica speciala de surpindere a imaginilor despre care am vorbit mai sus.

Deocamdata compania a anuntat doar pretul de comercializare al Asus Pad Fone Infinity in Marea Britanie – intreg pachetul (smartphone + suportul care il transforma in tableta) costa intre 1.200 si 1.400 de dolari.

 

 

Sursa: The Verge