ASUS a lansat proiectorul mobil S1 LED

24

ASUS a lansat proiectorul mobil S1 LED, un model ultra-portabil, cu dimensiuni compacte, ce poate fi transportat in buzunar sau in geanta. Acesta dispune de o baterie interna reincarcabila, ce-i confera pana la 3 ore autonomie si care poate deveni la nevoie o sursa de curent pentru incarcarea dispozitivelor mobile.

 

Cu o inaltime de 3 centimetri si o masa de 342 grame, S1 LED este proiectorul portabil perfect pentru profesionistii care calatoresc frecvent. S1 este un proiector uimitor cu o baterie reincarcabila de 22Wh, functionand pana la 3 ore per reincarcare. Bateria interna ii permite acestui model sa functioneze ca sursa de energie de 6000mAh pentru reincarcarea dispozitivelor mobile.

 

Cu cea mai scurta distanta de proiectie din aceasta categorie, S1 afiseaza o imagine cu diagonala de 41 de inci de la o distanta de numai un metru, fiind ideal pentru prezentarile in spatiile restranse. S1 integreaza o sursa de lumina LED cu luminozitatea de 200 lumeni si o gama cromatica extinsa de 100% NTSC pentru a oferi imagini foto-realiste. Sursa de lumina este prietenoasa cu mediul inconjurator avand o durata de viata de 30.000 de ore, ceea ce se traduce in economii pe termen indelungat fara a mai fi necesara inlocuirea lampii. Utilizarea LED-urilor ii permite modelului S1 sa porneasca instant si nu va intarzia video prezentarea.

 

S1 integreaza difuzoarele ASUS SonicMaster si este compatibil cu laptop-urile, media playerele si consolele de jocuri gratie portului HDMI. MHL (Mobile High-Definition Link) permite proiectorului S1 sa preia continut de la un dispozitiv mobil compatibil, incarcandu-i bateria in acelasi timp.

 

S1 a fost premiat in acest an atat cu CES Innovations Award cat si cu iF Product Design Award.